Telefonnummer / Whatsapp

+46720282681

Email

info@sarasthlmbeauty.com

Öppettider

Fred: 09:00 - 15:00

Vi är här för att ta hand om dina fötter på ett professionellt sätt. Oavsett om du lider av ömhet, svullnad, eller har torra och spruckna hälar, erbjuder vi skräddarsydda fotvårdsbehandlingar för att återställa dina fötter fräscha och mjuka. Dina fötter är en viktig del av din kropp och förtjänar den bästa omsorgen.

Vår pedikyrbehandling är utformad för att skämma bort dina fötter och ge dem den extra kärlek de behöver. Genom att mjuka upp huden, avlägsna döda hudceller och återfukta fötterna, bidrar vår behandling inte bara till estetisk förbättring utan lindrar också smärta och obehag.

Fotvård är en investering i ditt välbefinnande, och vår erfarna personal är dedikerad till att erbjuda högkvalitativ service. Vi tar hand om besvär som liktornar, förhårdnader, tjocka naglar, häl sprickor och samt ger råd för att förebygga framtida problem. Ge dina fötter den omsorg de förtjänar och upplev känslan av välbefinnande med våra professionella fotvårdsbehandlingar.

När du tar hand om din pedikyr på ett regelbundet sätt undviker du på ett effektivt sätt förhårdnader och ömma fötter. Även om du upplever att det inte förekommer några tydliga besvär kan en regelbunden fotvård förebygga framtida problem samt bidra till ett allmänt välbefinnande.