Telefonnummer / Whatsapp

+46720282681

Email

info@sarasthlmbeauty.com

Öppettider

Fred: 09:00 - 15:00

VAD INNEBÄR BRYNSLAMINERINGSPROCESSEN?
Konsultation: Din brynspecialist kommer att genomföra en fullständig konsultation med dig, inklusive brynkartläggning för att upptäcka din perfekta brynstil.

Steg ett: Förberedelse; Ögonbrynen rengörs noggrant för att avlägsna smink och orenheter. Efter rengöring placerar man brynen i en uppåtgående position med hjälp av lim för att säkerställa att alla brynslamineringslösningar når brynen från roten. Limmet håller brynen på plats under hela behandlingen.

Steg två: vätska nr 1 appliceras på brynen. Denna kräm skapar en kemisk process som bryter ner bindningarna i varje hårstrå, vilket gör det möjligt att forma dem om till en ny form. Lösningen lämnas på brynen under en förutbestämd tid beroende på hårets skick.

Steg tre: vätska nr 2 appliceras på brynen. Denna lösning sätter håret i sin nya position. Lösningen lämnas på brynen under en förutbestämd tid beroende på hårets skick.

Steg fyra: Valfri färgning. Brynen kan färgas för att ge dem färg och förstärka resultatet av behandlingen.

Steg fem: Alla spår av ovanstående produkter tas bort från brynen, och sedan appliceras vätska nr 3 (en speciellt utvecklad ögonbrynsserum med keratin) på brynen för att återfukta och vårda håret.

Steg sex: Brynen borstas i önskad position – den här positionen är justerbar beroende på vilken look du vill uppnå. Brynen kan borstas uppåt eller i en mer naturlig form.

HUR LÅNG TID TAR EN BRYNSLAMINERINGBEHANDLING?
Själva processen för brynslaminering tar inte så lång tid, endast cirka 15-20 minuter.
Man kan inkluderar även färgning och/eller plock av ögonbrynen efter, vilket sammanlagt kan ta cirka 30-40 minuter.

Efter behandlingen 48h:
Undvik bryn produkter/rengöringsprodukter
Undvik vatten/dusch
Undvik bastu
Sova med ansiktet i huvudkudden (kan forma om brynen)

Hållbarhet:
Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din Lashlift försvinner i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan vara i all från 6 upp till 8 veckor!
Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor
Efter de fyra till sex veckorna rekommenderas det att du får dina ögonbryn omlaminerade för att behålla utseendet under en längre tid.

Vill du veta mer hör gärna av dig till oss på Sara STHLM beauty.