Telefonnummer / Whatsapp

+46720282681

Email

info@sarasthlmbeauty.com

Öppettider

Fred: 09:00 - 15:00

FRÄMJA DIN HÅRVÄXT OCH MINSKA HÅRAVFALL

Mesoterapi främjar hårväxt genom att återuppliva hårsäckar och stimulera cirkulationen i hårbotten. Behandlingen resulterar i högre densitet och tjocklek av ditt hår därför att din hårbotten återfuktas och får den näring som behövs för att främja ny hårväxt och minska håravfall.

Hår växer ungefär samma längd varje månad men med mesoterapi förbättras blodcirkulationen och hårsäckarna får de bästa förutsättningarna för att bygga starkt hår. Istället för att äta piller som passerar hela mag- och tarmkanalen hamnar här all näring direkt i anknytning till hårsäcken.

Hur går behandlingen mot håravfall till?

Under behandlingen slussar man ner en mängd av meso formula i hårbotten med hjälp av micronålar. Formulan hamnar direkt i hårsäckarna och börjar verka. Att behandla genom mesoterapi förstärker effekterna av formulan och kan tillföra bättre resultat än vad orala eller medicinska lösningar kan på egen hand.

Hur långt tid tar det innan jag ser resultat?

Det är viktigt att notera att mesoterapi inte är en snabb lösning för håravfall, utan snarare en gradvis process som kan ta flera månader för att ge märkbara resultat. Vanligtvis rekommenderas en serie av behandlingar för att uppnå optimala resultat. Effekterna blir oftast tydligare efter flera sessioner. För att uppnå bästa möjliga resultat är det viktigt att kombinera mesoterapi med en hälsosam livsstil och en sund hårvårdsrutin. Beror på individ.

Hur ofta ska man gå på mesoterapi för håravfall?

1 behandling varje månad, 6-8 sittningar.

Hur vet jag om denna behandling lämpar sig för mig?

Har du progressiv förlust av hår (hormonell eller ärftlig) eller håravfall som reaktion i samband med stress, trötthet, dålig kosthållning, efter graviditet, tunt, glanslöst, svagt hår, uttorkning av av hårstrukturen, mjäll, oljig hårbotten, årstidsbundet håravfall, diffus alopeci, håravfall orsakat av dålig blod cirkulation och överdriven solstrålning, manligt hormonellt håravfall kan mesoterapi ge den stimulans och återställning som behövs. Mesoterapi stimulera hårväxt och återställer balansen i hårbotten.
Man kan också ett år efter hårtransplantation motverka håravfall för att främja ny hårtillväxt.

Finns det några biverkningar?

Biverkningar såsom svullnad, rodnad och lätt klåda är normalt och går över efter ca 1-2 dagar. Mindre blåmärken kan uppkomma och går över efter några dagar.

Innan behandlingen

Ta inte blodförtunnande läkemedel en vecka före och 2 dagar efter behandlingen (t ex acetylsalicylsyra, Treo, Albyl, Trombyl, Aspirin, Waran) för att undvika blödning och större blåmärken.
Läkemedel som innehåller Paracetamol går bra (t ex Panodil, Alvedon).
Du ska inte vara gravid, amma eller ha en pågående hudsjukdom, cancer, infektion eller blödningsrubbning.
Informera din behandlare om du har några sjukdomar och om du tar några mediciner.
Drick inte kaffe (koffein) 24 timmar innan behandlingen.

Efter behandlingen

  • Undvik att tvätta håret 24h efter behandlingen
  • Undvik alkohol 24h efter behandlingen
  • Undvik träning samma dag efter behandlingen