Telefonnummer / Whatsapp

+46720282681

Email

info@sarasthlmbeauty.com

Öppettider

Mån - Fre: 10:00 - 18:00

Lashlift

Lashlift

Revolutionerande fransbehandlingen som skapar massor av längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. Ingen mascara. Inga förlängningar. Det perfekta sättet att förbättra det du redan har, oavsett om dina fransar är långa, korta, tjocka eller envisa.

Läs mer

Browlift

Browlift

Brynslaminering är en skönhetsbehandling som har fortsatt att öka i popularitet och återskapar den trendiga looken med tjocka, buskiga ögonbryn. Det är en relativt icke-invasiv och snabb metod för att förbättra ögonbrynsutseendet. Brynslaminering passar perfekt för dem som älskar en “borstad uppåt”-look men har svårt att kontrollera sina ögonbrynshår.

Läs mer

Manikyr

Manikyr

Manikyr är en skönhetsbehandling som syftar till att vårda och förbättra utseendet på naglarna. Det kan vara en avkopplande och uppfriskande upplevelse samtidigt som det hjälper till att hålla dina naglar i gott skick. Du kan välja mellan olika stilar, inklusive en enfärgad manikyr eller en fransk manikyr, vi anpassar resultatet efter dina preferenser.

Läs mer

Pedikyr

Pedikyr

Oavsett om du lider av ömhet, svullnad, eller har torra och spruckna hälar, erbjuder vi skräddarsydda fotvårdsbehandlingar för att återställa dina fötter fräscha och mjuka. Dina fötter är en viktig del av din kropp och förtjänar den bästa omsorgen.

Läs mer

Laser Hårborttagning

Laser Hårborttagning

Effektiv metod för permanent hårreduktion. Med sin precisa teknik riktar lasern in sig direkt på hårsäcken, vilket ger snabbare och mer långvariga resultat jämfört med andra metoder. Behandlingen är säker för de flesta hudtyper, inklusive mörkare hud, och erbjuder en skonsam, smärtfri upplevelse tack vare inbyggd kylning.

Läs mer

Vaxning

Vaxning

Vägen till silkeslen hud och en hårfri tillvaro. Vi tar bort oönskat hår från roten, vilket ger dig resultat som varar i veckor, inte dagar. Vi ger dig snabbt och bekvämt den hårfria känsla du förtjänar. Gör dig redo att stråla med slät och len hud som varar.

Läs mer

Makeup

Makeup

Hos oss kan du gå en sminkkurs eller boka tid för makeup för brud/brudfölje

Läs mer